Τόνυ Μαυρίδης σε Έλενα Παπαρίζου: «Θέλω τα λεφτά μου»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η κόντρα ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου, καλά κρατεί κι ας έχουν περάσει χρόνια από το χωρισμό τους, έχοντας και οι δυο φτιάξει πλέον τη ζωή τους. Όλα ξεκίνησαν με την διαμάχη για την μεζονέτα που έμενε το ζευγάρι στη Γλυφάδα. Τώρα, ο Τόνυ Μαυρίδης ζητά από την Έλενα το υπέρογκο ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ, με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών .

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφος

και μάνατζερ της, διατηρούσαν από κοινού την «ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», με ποσοστό 80% και 20% αντίστοιχα. Τα χρήματα που διεκδικεί ο Τόνυ Μαυρίδης είναι όπως ισχυρίζεται η αμοιβή του, που φτάνει το 20% από τα κέρδη αυτής της εταιρείας και δεν έφτασε στα χέρια του ποτέ.

«Μου χρωστάς 250.000 ευρώ από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ»», γράφει στην αγωγή που κατέθεσε ο Τόνυ Μαυρίδης. Να σημειωθεί πως η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και διαλύθηκε έξι χρόνια μετά.

Οι δύο επώνυμοι, θα βρεθούν στα δικαστήρια, μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειας των δικηγόρων τους να «τα βρουν» χωρίς να πάρει η υπόθεση το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το άρθρο Τόνυ Μαυρίδης σε Έλενα Παπαρίζου: «Θέλω τα λεφτά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα