Η γκάφα του «θανάτου»: To Facebook «έστειλε» 2 εκατ. χρήστες!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα social media γίνονται στόχος σχολίων εξ’ αιτίας κάποιας γκάφας – βέβαια μας αρέσουν πολύ. Αυτή όμως σήμερα στο Facebook, ήταν κάπως ανατριχιαστική γιατί «μύριζε» θάνατο!

Το πρωί, αντί οι χρήστες να δουν την κανονική τους σελίδα, βρέθηκαν μπροστά στο “memorial page”, τη σελίδα που έχει δημιουργήσει το Facebook για όσους… δεν

ζουν! Αναστατωμένοι οι χρήστες μήπως τους συμβαίνει κάτι παράξενο, είδαν πάνω από το προφίλ τους το εξής μήνυμα: “Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι που αγαπούν τον […] θα βρουν ανακούφιση σε άλλα πράγματα που οι άλλοι μοιράζονται για να θυμούνται και να γιορτάζουν τη ζωή [του/της]”.

Οι χρήστες του ιστότοπου, αφού συνειδητοποίησαν πως βρίσκονται εν ζωή, κατάλαβαν ότι πρόκειται για λάθος και μία δήλωση εκπροσώπου του Facebook ήρθε να το επιβεβαιώσει ζητώντας συγγνώμη: «Για μία σύντομη περίοδο σήμερα, ένα μήνυμα που προορίζεται για τα προφίλ εκείνων που έχουν φύγει από τη ζωή κατά λάθος δημοσιεύθηκε σε άλλους .Ήταν ένα τρομερό λάθος, το οποίο πλέον έχουμε διορθώσει», είπε στο ΑFP.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Reuters, ένας από τους 2 εκατ. άτυχους χρήστες ήταν και ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ!

Το άρθρο Η γκάφα του «θανάτου»: To Facebook «έστειλε» 2 εκατ. χρήστες! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα