Τόνοι αχρησιμοποίητου υγειονομικού υλικού σε αποθήκη του ΙΚΑ!

Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος σε όλο της το μεγαλείο αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες των αρχών σε αποθήκη του ΙΚΑ στην Πλατεία Θεάτρου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» στην συγκεκριμένη αποθήκη οι ελεγκτές ανακάλυψαν 8 τόνους γύψου(!), που αρκεί για να βάλουν στο… γύψο όλη τη χώρα, ενώ υπήρχαν τεράστιες ποσότητες από βαμβάκι, τανάλιες, κολποσκόπια, οινόπνευμα, ακόμη και ελαφρόπετρα…

Ειδικότερα, στην αποθήκη αυτή βρέθηκαν 6.5 τόνοι βαμβάκι, 2.5 εκατομμύρια

ξύλινα πίεστρα γλώσσας, 6.000 τανάλιες για τα δόντια, 1 τόνος ελαφρόπετρα, 40.000 κολποσκόπια και 2.000 κουτιά ρητίνες για δόντια.

Και όλα αυτά, την ίδια στιγμή που το ΙΚΑ προβαίνει σε νέες παραγγελίες με τις υπερκοστολογήσεις να φτάνουν το 1.000%! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», οι επιτήδειοι δεν σταμάτησαν το φαγοπότι ακόμα και εν μέσω λιτότητας, καθώς λίγες μέρες πριν λήξει η σύμβαση μίας εταιρείας με το Ταμείο, φαίνεται πως δόθηκαν επιθέματα αξίας 60.000 ευρώ!

Όπως επισημαίνουν οι αρχές, η κατάσταση αυτή είχε δημιουργηθεί από το διάστημα 2005-2010 και από ό, τι φαίνεται εμπλέκονται γιατροί, υπάλληλοι του ΙΚΑ αλλά και προμηθευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα