Τον σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων ζήτησε το ΠΑΣΟΚ για τις καθαρίστριες

Τον σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων ζητά το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση για το θέμα των καθαριστριών με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα (2/6) ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Νωρίτερα, οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ είχαν κάνει κατάληψη στην είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, εμποδίζοντας οποιονδήποτε να μπει σε αυτά και αποχώρησαν από το σημείο μετά τη

συνάντηση, αρχικά με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη και ακολούθως με τον κ. Ανδρουλάκη..

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι, έπειτα από την ενημέρωση που έγινε από την αντιπροσωπεία των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, επανέλαβε την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Επιπλέον, ο κ. Σαλαγιάννης και κα Αλ Σάλεχ, σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν μαζί τους στην είσοδο συμμερίστηκαν την άποψή τους, τονίζοντας ότι έχουν δίκιο εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση.

Αρχικά οι απολυμένες καθαρίστριες αν και δέχονταν να υπάρξει συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη, από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος απουσιάζει από την Αθήνα, επέμεναν ότι θα ξεμπλοκάρουν την είσοδο των γραφείων του κόμματος και θα αποχωρήσουν αφότου όμως πραγματοποιηθεί η συνάντηση, όπως και έγινε, ενώ ζητούσαν και διαβεβαίωση ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση του κόμματος, υπέρ της επαναπρόσληψής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα