(Το-τσέ)πωσε το τρίποντο μετά από μήνες ο Παναθηναϊκός

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό που μετά από 3 και πλέον μήνες κέρδισε στην έδρα του χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον αντίπαλό του ΟΦΗ. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-1 με γκολ του Μαρίνου στο (29’) και του Τοτσέ, (39’, 75’). Ο Κουτσιανικούλης (31’) πρόλαβε να χαρεί την ισοφάριση για λίγα λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,

κυκλοφορούσε την μπάλα και είχε καλές στιγμές.

Έμελλε να ανοίξει το σκορ όμως, με ένα «κουφό» γκολ του Μαρίνου, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην προσπάθειά του να κάνει σέντρα. Η απάντηση ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους και στην επόμενη φάση, εκμεταλλεύτηκαν κάποια από τα αμυντικά κενά των «πρασίνων» και ισοφάρισαν με τον Κουτσιανικούλη.

Το ημίχρονο όμως βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται καθώς η μαεστρία του Σεϊταρίδη συνάντησε το ταλέντο του Μαυρία, με τελικό αποδέκτη τον Τοτσέ που έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές στην άμυνα και έτσι ουσιαστικά η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 63΄ όταν σουτ του Μπουμσόνγκ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Παναθηναϊκού, ο Γάλλος έπιασε ένα γυριστό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη και να καταλήγει άουτ. Στο 75΄ ο Σισοκό έκανε πολύ όμορφη κάθετη πάσα στον Τοτσέ, ο Ισπανός βγήκε στην πλάτη του ΟΦΗ, πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Φάμπρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Φουρλάνος (37’ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας (78’ Εσπράθα), Τοτσέ (82’ Φορναρόλι).

Στον πάγκο: Καπίνο, Κάιπερ, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Κουρδάκης (51’ Ζαχαράκης), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Μακρής, Κυζιρίδης (79’ Καπουράνης), Περογαμβράκης (69’ Βιτώρος), Παπάζογλου

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Ζορμπάς, Κανούλας, Κολλιακουδάκης.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα