Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League (27/9)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η δεύτερη μέρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι, αλλά και την υπερπροσπάθεια την οποία θα καταβάλλει ο Ολυμπιακός, αν θέλει να πάρει κάτι από την έδρα της σπουδαίας Γιουβέντους.

Ο αγώνας που κλέβει την παράσταση, είναι αυτός της Παρί Σεν

Ζερμέν απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Παριζιάνοι, θα παίξουν σήμερα το πιο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα, και θα φανεί αν όντως τα πολλά χρήματα μπορούν να φτιάξουν μια ομάδα.

Από την άλλη, η Μπάγερν δεν θυμίζει σε τίποτα τον καλό εαυτό της, με αποτέλεσμα να βρίσκονται «σύννεφα» πάνω από τον πάγκο του Κάρλο Αντσελότι.

Στο άλλο ντέρμπι της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι στο ολοκαίνουριο «Wanda Metropolitano». Και οι δύο ομάδες παίζουν σκληρό και δυνατό ποδόσφαιρο. Έτσι, αναμένουμε να δούμε ένα «αντρίκιο» ματς.

Στον αγώνα που τραβάει τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Γιουβέντους στο «Allianz Stadium». Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Τάκης Λεμονής, ίσως είναι η αλλαγή που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας καινούριας πορείας για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Το άρθρο Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League (27/9) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα