Το πήρε ο Ολυμπιακός !!!

Το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κατέκτησε τον τίτλο (μαζί και το νταμπλ). Επέστρεψαν από το 6-3 για να νικήσουν οι "ερυθρόλευκοι" που πήραν τα σκήπτρα από την αντίπαλό τους.

Η Βουλιαγμένη άρχισε πολύ δυνατά τον αγώνα και έδωσε δείγμα των προθέσεών της στο παιχνίδι με την αποτελεσματική της άμυνα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με συνέπεια από την περιφέρεια και εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του αντιπάλους

του να βρουν στόχο στον παίκτη παραπάνω.

Μάλιστα, η Βουλιαγμένη έφτασε να προηγηθεί ακόμα και με τρία γκολ διαφορά στο 2ο οκτάλεπτο (6-3) οικοδομώντας ικανό, για τη νίκη, προβάδισμα. Κάπου εκεί όμως άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση.

Ο Ολυμπιακός δυνάμωσε την άμυνά του και έκλεισε όλους τους διαδρόμους παρά την αποβολή του Μάγιαρακ και αργά αλλά σταθερά ψαλίδισε τη διαφορά.

Οι "ερυθρόλευκοι" ισοφάρισαν σε 6-6 στο τέλος του 3ου οκταλέπτου με γκολ του Μπλάνη ενώ με δύο ακόμη τέρματα στο 4ο οκτάλεπτο έκαναν το 6-8. Η Βουλιαγμένη μείωσε αλλά στην τελευταία επίθεση δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον τίτλο να πηγαίνει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 0-3, 1-2

Βουλιαγμένη: Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης 1, Ελμισιάν 1, Αφρουδάκης 1, Βλαχόπουλος 1, Γούνας 1, Τίγκας 1

Ολυμπιακός: Δελακάς 1, Μάζης 1, Φουντούλης 1, Μπλάνης 1, Μάγιαρακ 2, Κολόμβος 1, Σχίζας 1

πηγή: contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα