Το πιο γλυκό και συγκινητικό video: Πυροσβέστης σώζει σκύλο με το φιλί της ζωής!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δικαιολογημένα ο πιο γλυκός πυροσβέστης του κόσμου, απολαμβάνει τιμές τοπικού ήρωα, επειδή έσωσε ένα σκυλάκι από τις φλόγες και στη συνέχεια του έδωσε το φιλί της ζωής χαρίζοντας του τη ζωή του!

Ο Μουγκουρέλ Κοστάς, αφού έσωσε τον 50χρονο που κινδύνευε από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα, δεν άντεχε να αφήσει τον σκύλο αβοήθητο, να πεθάνει από τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.

Ο νεαρός από το Πιτέτσι της Ρουμανίας, όταν είδε πως το ζώο κοντεύει να πεθάνει, δεν δίστασε να του δώσει το φιλί της ζωής, ενώ προχώρησε

και σε καρδιακές μαλάξεις που του «έφεραν πίσω» τη ζωή.

«Εάν ο πυροσβέστης δεν είχε επέμβει, το σκυλί δεν θα είχε καμία τύχη να επιζήσει», δήλωσε η κτηνίατρος Λιλιάνα Στανίλα στο πρακτορείο ειδήσεων Mediafax.

Ο γλυκύτατος πυροσβέστης είπε πως «έχει λάβει μηνύματα από σχεδόν παντού, από το Ντουμπάι, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία», ενώ τόνισε πως αν το επιτρέψει ο ιδιοκτήτης, θα ήθελε να υιοθετήσει τον σκύλο.

Το video που καταγράφει την επιχείρηση διάσωσης έχει ήδη συγκεντρώσει 1,1 θεάσεις στο διαδίκτυο, την ώρα που το ρουμανικά Μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτίουν φόρο τιμής στον «ήρωα του Πιτέστι».

Δείτε το video:

Το άρθρο Το πιο γλυκό και συγκινητικό video: Πυροσβέστης σώζει σκύλο με το φιλί της ζωής! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα