Γιάννενα: Άνδρας πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από φορτηγό!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φοβερή τραγωδία στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Ένας 35χρονος άνδρας που πήγε να βοηθήσει την σύζυγό του της οποίας το αυτοκίνητο είχες εκτραπεί στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του.

Το φοβερό δυστύχημα συνέβη στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, κοντά στην Βιομηχανική περιοχή της Κληματιάς. Πιο συγκεκριμένα περίπου στην 1:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η σύζυγος του θύματος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο που βγήκε από την πορεία του με την ίδια να τηλεφωνεί

στο σύζυγό της για την βοηθήσει. Ο 35χρονος έσπευσε να μεταβεί στο σημείο του δυστυχήματος και στην προσπάθεια του να βοηθήσει την γυναίκα του παρασύρθηκε από ένα φορτηγάκι το οποίο επίσης παρεκτράπη της πορείας του στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική ενώ ο 35χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το σημείο του δυστυχήματος. Η τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Το άρθρο Γιάννενα: Άνδρας πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από φορτηγό! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα