Το παιχνίδι τελείωσε, δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή λένε στη ΝΔ

Το παιχνίδι τελείωσε. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον της χώρας, λένε στη Νέα Δημοκρατία, «δείχνοντας» προς την πλευρά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ψάχνουν όλους τους τρόπους και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να σταματήσουν ένα πιθανό σχέδιο να οδηγηθεί η χώρα στη δραχμή, ακόμα και με πρόκληση

πρόωρων εκλογών, αν χρειαστεί.

Στο πλαίσιο αυτό Βαγγέλης Μεϊμαράκης που είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου, δεν άφησε κανένα περιθώριο δείχνοντας ανοικτά ότι δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό και τις κινήσεις που κάνει, τονίζοντας ότι δεν θα ανταποκριθεί σε πιθανή πρόσκλησή του για νέο κλειστό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, προτείνοντας προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, ενώπιων του λαού για να μην έχει κανένας άλλοθι.

«Προειδοιοποιώ τον Πρωθυπουργό ότι είμαστε στα όρια ανοχής της εμπιστοσύνης μας για να μην πω ότι δεν τον εμπιστευόμαστε γιατί είναι στο εξωτερικό και δεν πρέπει» ήταν τα λόγια του κ. Μεϊμαράκη. Όλοι στη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα ο κ. Μεϊμαράκης δεν δείχνουν καμία εμπιστοσύνη στις δηλώσεις «δέσμευσης» του πρωθυπουργού για «διάθεση εξεύρεσης λύσης», καθώς τα λόγια του είναι διφορούμενα και κάθε αλλό παρά τον δεσμεύουν.

Όσον αφορά τη δραχμή ο κ. Μεϊμαράκης ήταν κάθετος λέγοντας «μην διανοηθεί να το πράξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα