Το μεγαλείο του κόσμου του Άρη και το «ευχαριστώ» του «Τίγρη»!

O προσωπικός «Γολγοθάς» του «Τίγρη» ή κατά κόσμον, Δημήτρη Μπρεκάση, ευαισθητοποίησε τον κόσμο του Άρη που ανταποκρίθηκε ανοίγοντας την αγκαλιά του.

Ο δικός τους «Τίγρης», η φιγούρα αυτή που τα τελευταία 24 χρόνια μοιράζεται μαζί τους τις χαρές και τις λύπες στη σάλα του Παλέ ανεβαίνει εδώ και χρόνια, όντας άνεργος τον δικό του προσωπικό «Γολγοθά». Πλέον, όμως, στον δύσκολο αυτό δρόμο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει και συνοδοιπόρους.

Όχι έναν ή δύο αλλά εκατοντάδες φίλους του Άρη. Η αποκάλυψη της είδησης από το PRESSARIS έθεσε σε λειτουργία ένα

μηχανισμό Αρειανής ομοψυχίας και συμπόνοιας. Ενα μηχανισμό ενδεικτικό της μεγαλοψυχίας και του μεγαλείου που χαρακτηρίζει τον λαό αυτό!

Στη Θύρα 1 του «Κλ. Βικελίδης» λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπήρξε κινητοπoίηση με ένα και μοναδικό στόχο. Να βοηθήσουν οικονομικά τον 52χρονο Αρειανό. Όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, «ανάσα» για τα δύσκολα.

Εμφανώς συγκινημένος ο Δημήτρης Μπρεκάσης σε επικοινωνία του με το PRESSARIS θέλησε να ευχαριστήσει τον απλό κόσμο, αλλά και τους «Κιτρινόμαυρους Χάρους» που έδωσαν όλοι από το υστέρημα του για να μπορέσει ο ίδιος να «ορθοποδήσει» οικονομικά.

πηγη:pressaris

Keywords
Τυχαία Θέματα