Έχω το κλειδί της πρόκρισης

Το μοναδικό στέλεχος της αποστολής του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ που έχει νικήσει την Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ είναι ο Βίκτορ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν στην ενδεκάδα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όταν η ισπανική ομάδα είχε επικρατήσει με 3-2 της Μάντσεστερ στην Αγγλία τον Οκτώβρη του 2001, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Εγώ έχω

το κλειδί για την επιτυχία», μας έλεγε γελώντας ο Ισπανός στο ταξίδι για την Αγγλία.

Και θυμόταν κάθε λεπτομέρεια εκείνου του αγώνα:

«Η Μάντσεστερ είχε προηγηθεί με τον Φαν Νιστελρόι, αλλά προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο μπήκαν τρία γκολσε τρία λεπτά και το σκορ έγινε 2-2. Βάλαμε το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μεγάλη νίκη τότε για εμάς και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κάτι που είχε αναγνωρίσει το κοινό και μας είχε χειροκροτήσει θερμά. Αυτό θυμάμαι πολύ έντονα και είναι κάτι που δείχνει τη διαφορά στις εξέδρες των αγγλικών γηπέδων.

Ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα της πρόκρισης πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο στο Ολντ Τράφορντ. Να κρατήσουμε την μπάλα, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να μην κλειστούμε στην άμυνα. Αυτό λέμε όλες τις μέρες πριν από το ματς, αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Να παίξουμε ποδόσφαιρο και έτσι θα έρθει αυτό που όλοι θέλουμε

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα