«Το ΛΑΟΣ έσωσε παιδιά της ΟΝΝΕΔ από την Χρυσή Αυγή»

Το 1998 το ΛΑΟΣ έσωσε παιδιά της ΟΝΝΕΔ από την Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην πρόσκληση που είχε απευθύνει τότε

το κόμμα του στα μέλη της Χ.Α..

«Αν προλάβεις τον καρκίνο στο πρώτο στάδιο μπορείς να σώσεις τον ασθενή» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έβλεπα παιδιά της ΟΝΝΕΔ που είχαν απογοητευθεί από την light πολιτική του Έβερτ και πήγαν στην Χρυσή Αυγή. Εγώ έλεγα ότι αυτά τα παιδιά έπρεπε να τα σώσουμε. Και δεν λέω βέβαια για τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά που δεν ήταν δυνατόν να σωθούν, αλλά για άλλους. Εγώ δεν έκανα καλά που πήρα τον Βορίδη από τα τσεκούρια και σήμερα είναι ο καλύτερος κοινοβουλευτικός;».

Στη συνέχεια ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πρέπει να πει «mea culpa» και να αλλάξει πολιτική, γιατί αλλιώς «οι πολίτες θα πηγαίνουν στα άκρα».

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπάρχει η θεωρία των δύο άκρων, αλλά δεν είναι Χρυσή ΑυγήΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως «τα τάγματα εφόδου των Εξαρχείων».

Keywords
Τυχαία Θέματα