Το κορίτσι του Ολάντ (;) κάνει άνω-κάτω τη Γαλλία

Ένα είναι το θέμα που ασχολούνται όλοι οι Γάλλοι και δεν είναι άλλο από αυτό της κρυφής σχέσης του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ. Σήμερα (Παρασκευή) τα… άπλυτα του Γάλλου προέδρου είναι κρεμασμένα στα περίπτερα και συγκεκριμένα στο επτασέλιδο ρεπορτάζ του περιοδικού Closer.

Το ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού συνοδεύεται με φωτογραφίες έξω από πολυκατοικία του Παρισιού, στις οποίες διακρίνονται να φθάνουν και να αναχωρούν από την πολυκατοικία με scooter

ένας άνδρας που μοιάζει με έναν από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς προέδρου και ένας δεύτερος άνδρας με μαύρο κράνος, που «φέρνει» στον Ολάντ. Στην είσοδο/έξοδο του… αμαρτωλού σπιτιού διακρίνεται επίσης μια γυναίκα, που δεν είναι άλλη από την 41χρονη «πέτρα του σκανδάλου».

Ο Ολάντ κάνει ήδη σκέψεις για τον δρόμο του δικαστηρίου, με πηγή του γραφείου του να αναφέρει ότι εκφράζει «τη βαθιά του λύπη για την εισβολή στην προσωπική του ζωή, στην ιδιωτικότητα της οποίας έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης» σημειώνοντας ότι προτίθεται να ασκήσει δίωξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαστικής δίωξης, κατά του περιοδικού.

Η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία στα τέλη Μαρτίου στην εισαγγελία του Παρισιού για φήμη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για πιθανή σχέση της με τον γάλλο πρόεδρο.

Επισήμως πάντως, ο γάλλος πρόεδρος διατηρεί πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριαρβελέρ…

Keywords
Τυχαία Θέματα