Το κοινό μίλησε! Πόσες ψήφους πήραν οι υποψήφιοι του Survivor

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μάχη κορυφώνεται στο Survivor το οποίο παρακολουθούν με… ευλάβεια εκατομμύρια τηλεθεατές που δεν θέλουν να χάνουν ούτε σκηνή από τα όσα εκτυλίσσονται στον Άγιο Δομήνικο.

Υποψήφιοι για σποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι απόψεις διίστανται

για το ποιος θα αποχωρήσει, όμως από χθες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι αυτός που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Ορέστης Τσανγκ.

Σε αναλυτικό του ρεπορτάζ το youweekly.gr αποκαλύπτει τις ψήφους των τηλεθεατών, δηλαδή τα ποσοστά που πήρε ο κάθε υποψήφιος!

Ο Ορέστης Τσάνγκ είχε το λιγότερο ποσοστό, αφού κατάφερε να μαζέψει το 15% των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού!

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, σε απόσταση αναπνοής από τον Κινέζο αντίπαλος, δηλαδή ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, όλα κρίθηκαν στον πόντο… Η συγκεκριμένη παίκτρια μάζεψε το 17% των ψήφων…

Eνώ ο Γιάννης Σπαλιάρας…. και εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη! Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τεράστια διαφορά, άπιαστη από τους συμπαίκτες του κατάφερε να κερδίσει το 68% των ψήφων, σύμφωνα πάντα με το youweekly.gr.

Το τηλεφωνικό κέντρο έζησε στιγμές αντίστοιχες με τον Αγγελόπουλο… Να πάρει ο πρώτος μεγάλο ποσοστό και οι άλλοι δύο να τρέχουν και να μην φτάνουν… Αυτά ακριβώς έδειξε το τηλεφωνικό κέντρο, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δείξει η τηλεόραση είναι… μαγείρεμα!

Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, οπότε δεν θα πρέπει να δώσει σημασία στον πόλεμο που δέχεται από συμπαίκτες και αντιπάλους; Θα το κάνει όμως; Ή θα έχουμε τα ίδια με την Παπαδοπούλου;

Το άρθρο Το κοινό μίλησε! Πόσες ψήφους πήραν οι υποψήφιοι του Survivor εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα