«O Χανταμπάκης ήταν αληθινός αλλά ο κόσμος θέλει τους διπρόσωπους»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Τώρα που έφυγε υποστηρίζω φανατικά τον Σπαλιάρα, που δεν τον νοιάζει για τίποτα. Είναι στον κόσμο του και μ’ αρέσει που το απολαμβάνει σαν μικρό παιδί».

Για το Survivor και τον Στέλιο Χανταμπάκη μίλησε μεταξύ άλλων η Έφη Θώδη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso.

Το Survivor το βλέπετε;

Ναι, και μου αρέσει πολύ.

Με καθήλωσε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Οι παίκτες, οι όμορφες παραλίες, τα δύσκολα παιχνίδια αλλά και ο παρουσιαστής έχουν συμβάλει στη μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει όλοι και τα έχουν βάλει με το reality. Άλλωστε, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα, όλοι ζούμε το δικό μας… Survivor.

Τώρα που βρίσκεστε στην Αμερική χάνετε τις εξελίξεις…

Τι λες; Παίρνω τον γιο μου και μου λέει τι γίνεται. Φυσικά, την ώρα που προβάλλεται το επεισόδιο μου ζητάει να κλείσω το τηλέφωνο και, μόλις τελειώσει, μου λέει όλες τις εξελίξεις.

Ποιον παίκτη συμπαθείτε περισσότερο;

Μου άρεσε πολύ ο Στέλιος Χανταμπάκης. Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε μ’ αυτό το παιδί και όλοι ήταν εναντίον του. Τώρα που έφυγε υποστηρίζω φανατικά τον Σπαλιάρα, που δεν τον νοιάζει για τίποτα. Είναι στον κόσμο του και μ’ αρέσει που το απολαμβάνει σαν μικρό παιδί. Πραγματικά, θα ήθελα να είναι αυτός ο νικητής του παιχνιδιού.

Πιστεύετε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης αδικήθηκε;

Εγώ τον έκρινα ως πολύ καθαρό άνθρωπο. Τα μάτια του έλαμπαν, ήταν αληθινός και ό,τι έλεγε το έλεγε στα ίσα. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι δεν αρέσουν στον κόσμο, θέλουν τους διπρόσωπους. Επίσης, δεν γνωρίζουμε και τι γινόταν πίσω από τις κάμερες, οπότε πώς βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα;

Θα παίρνατε μέρος σε ένα επόμενο Survivor;

Θα ήταν δύσκολο! Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και θα άλλαζα και παραστάσεις. Ως εμπειρία θα ήταν μοναδική. Ξέρεις τι γέλιο θα έριχνα εγώ εκεί;

Το άρθρο «O Χανταμπάκης ήταν αληθινός αλλά ο κόσμος θέλει τους διπρόσωπους»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα