Το Φρέαρ έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με ποίηση και μουσική!

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο κυκλοφορίας, το περιοδικό Φρέαρ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε δύο εορταστικές εκδηλώσεις την εβδομάδα της Διακαινησίμου.

-Την Τρίτη 22 Απριλίου διοργανώνει ποιητική βραδιά με τον κορυφαίο Σλοβένο ποιητή Βένο Τάουφερ. Μαζί του διαβάζουν ποιήματά τους οι Αναστάσης Βιστωνίτης, Γιώργος Χουλιάρας, Άννα Γρίβα, Δημήτρης Αγγελής. Στο Polis Art Cafe (στο αίθριο πάνω από τη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5), στις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

-Το Σάββατο

26 Απριλίου ο τραγουδοποιός Μαρίνος Καρβελάς με τους μουσικούς Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Αλέξανδρο Καψοκαβάδη (λαούτα και κιθάρα) και Δημήτρη Βαρελόπουλο (λαούτο και μπουζούκι) παίζουν για το Φρέαρ γνωστά και δικά τους τραγούδια σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά. Στο Polis Art Cafe και πάλι (στο αίθριο πάνω από τη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5), στις 9.30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Και την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 9 το βράδυ, ο συνθέτης Γιώργος Αλτής παρουσιάζει το νέο του cd single. Ερμηνεύει η Σοφία Παπάζογλου

Ουσιαστικά θα παρουσιάσει το δεύτερο μέρος της συνεργασίας του με τον ιστορικό στιχουργό Βαγγέλη Ατραϊδη, το οποίο περιλαμβάνει δύο τραγούδια, το «Υποχωρώ», ένα λαικό τάνγκο και το «Αν καταλάβαινες», αυθεντικό χασάπικο παλαιάς κοπής. Τραγούδια που η εκφραστική ερμηνεία της Σοφίας Παπάζογλου δίνει μια ιδιαίτερη πνοή.

Keywords
Τυχαία Θέματα