Εγκαίνια του εκλογικού γραφείου των Ενεργών Δημοτών στα Κουφάλια

Την Τρίτη 22 Απριλίου, στις 21.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου των Ενεργών Δημοτών, με υποψήφιο δήμαρχο τον Φώτη Κυριακίδη, στα Κουφάλια.

Η εκδήλωση θα μεταδώσει ζωντανά μέσα από την WEB TV των Ενεργών δημοτών http://www.ustream.tv/user/Energoidimotes

Ο Φώτης Κυριακίδης γεννήθηκε στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης

το 1959, όπου έζησε τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 1987. Η παραμονή και η φοίτηση του σε πανεπιστήμιο της Σκανδιναβίας στην αρχή της δεκαετίας του ΄80, στιγμάτισε την αντίληψη του για το κοινωνικό κράτος.

Έζησε το αγροτικό και κτηνοτροφικό επάγγελμα μέχρι την αποφοίτησή του και παραμένουν μέχρι σήμερα μεγάλες του αγάπες. Εργάστηκε ως οδοντίατρος για δεκαοχτώ χρόνια στο Βαθύλακο Θεσσαλονίκης και άλλα εφτά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου και σήμερα ζει. Είναι παντρεμένος με την Θεονύμφη Ταχοπούλου και πατέρας τριών παιδιών. Έχει δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, του οποίου γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και είναι αυτοδημιούργητος. Δεν κατείχε ποτέ του κομματική θέση. Είναι όλα του τα χρόνια αυτοδιοικητικός.

Συμμετείχε ως τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Προχώματος κατά την διάρκεια της πρώτης τετραετίας του Καποδιστριακού Δήμου Κουφαλίων. Μετέχει και στηρίζει το Kοινωνικό Oδοντιατρείο Θεσσαλονίκης επί χρόνια, είναι ενεργό μέλος σε συλλόγους και φορείς η οποίοι δραστηριοποιούνται γύρω από τα ζητήματα του περιβάλλοντος και κυρίως του Αξιού ποταμού.

Keywords
Αναζητήσεις
ταχοπουλου θεονυμφη
Τυχαία Θέματα