Το φάσμα της διάλυσης είναι ορατό στον ΟΦΗ

Ορατό είναι πλέον στον ΟΦΗ το φάσμα της διάλυσης καθώς η κρητική ΠΑΕ βρίσκεται σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές να ανοίγουν την «πόρτα» της εξόδου καθώς είναι απλήρωτοι. Σήμερα κατέθεσαν προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι οι Οι Μακρής, Στάθης, Τριποτσέρης και Κουτσιανικούλης.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια στο σημείο που έχουμε φτάσει. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή έχει εξαντληθεί. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση, αλλά έχει κατατεθεί η προσφυγή, ώστε να

διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας. Όλα τα παιδιά είναι σε οριακή κατάσταση και δεν μπορώ να ξέρω πώς θα κινηθεί ο καθένας από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς φτάσαμε εδώ. Πέρσι η ομάδα ήταν έκτη στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μακρής στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», προσθέτοντας:

«Τα χρήματα που έχουμε πάρει φέτος είναι από τις περσινές οφειλές. Ο κάθε παίκτης κάνει υπομονή γι΄αυτά που του οφείλονται. Άλλο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και άλλο να μην πληρώνεσαι καθόλου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια για την ομάδα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα