Το απόλυτο video τρόμου: Πεινασμένα φίδια περικυκλώνουν ιγκουάνα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι να έρθει κάποια στιγμή που η δύναμη θα είναι η μόνη επιλογή που έχεις», είχε πει ο κορυφαίος Bob Marley και μόλις είδαμε το μικρό ιγκουάνα στο μυαλό μας ήρθε η ατάκα του.

Αυτό το μικρό ερπετό κατάφερε να αγαπηθεί από όλο τον πλανήτη και να δώσει μαθήματα δύναμης και επιβίωσης. Από την ώρα που «ανέβηκε» το video στο διαδίκτυο, προσέλκυσε σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές

στη σελίδα του BBC στο Facebook ενώ χαρακτηρίστηκε ως η «καλύτερη τηλεοπτική στιγμή που υπήρξε ποτέ».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη δημοφιλή εκπομπή Planet Earth του BBC, το οποίο γυρίστηκε στο νησί Fernandina στα Γκαλάπαγκος και αποδεικνύει τη δύναμη που κρύβει μέσα του κανείς για την κατάλληλη ώρα. Η παραγωγός της εκπομπής Elizabeth White δήλωσε πως ήταν μία από τις σπάνιες στιγμές στην καριέρα της που είδε τα χέρια της να τρέμουν.

Η φύση, είναι άγρια και κρύβει μέσα στην ομορφιά της τους μεγαλύτερους κινδύνους. Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση είναι τόσο σκληρός που μπροστά στον δυνατό λίγοι θα τα καταφέρουν. Αυτό το μωρό ιγκουάνα, ήρθε αντιμέτωπο με το πιο βάρβαρο πρόσωπο της φύσης που είναι η άνιση πάλη, και απέδειξε πως όταν παλεύεις για την ελευθερία σου με την ψυχή σου, μπορείς να γυρίσεις ανάποδα το σύμπαν.

Και δεν έκανε κάτι πολύ διαφορετικό. Δεκάδες πεινασμένα φίδια ξεφύτρωναν από παντού και περικύκλωναν το μικρό ιγκουάνα που στα μάτια του φαίνεται ο τρόμος και ο πανικός. Τη στιγμή που μετά από μεγάλο αγώνα, όλα δείχνουν τα τρομακτικά φίδια να εξαφανίζουν το ερπετό, εκείνο κάνει την ανατροπή, διεκδικεί για τελευταία φορά την ελευθερία του και την κερδίζει.

Δείτε ένα από τα συναρπαστικότερο video της άγριας φύσης:

Το άρθρο Το απόλυτο video τρόμου: Πεινασμένα φίδια περικυκλώνουν ιγκουάνα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ινγκουανα φιδια video
Τυχαία Θέματα