Παρέλαση ετοιμάζει η Κου Κλουξ Κλαν για τη νίκη Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με μια παρέλαση στους δρόμους της Βόρειας Καρολίνας, που προγραμματίζεται για τις αρχές του επόμενου μήνα, σχεδιάζουν να πανηγυρίσουν οι «Λευκοί Πιστοί Ιππότες», ομάδα της Κου Κλουξ Κλαν, για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

Δεν είναι κρυφό ότι η συγκεκριμένη ομάδα, δήλωνε εξ’ αρχής έμπρακτα την στήριξή της προς τον Τραμπ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,

η επίσημη εφημερίδα της οργάνωσης, είχε ταχθεί υπέρ του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών, ενώ οι εκπρόσωποί τους δεν σταμάτησαν να τον εκθειάζουν και να δηλώνουν τη στήριξη τους

«Η νύχτα της εκλογής του Τραμπ, υπήρξε μία από τις πιο εκπληκτικές της ζωής μου» είπε ο David Duke, κεντρικο μέλος της οργάνωσης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «οι άνθρωποί μας συνέβαλλαν στο να νικήσει την Χίλαρι».

Ο Τραμπ από την άλλη, αν και αρχικά αρνήθηκε να αποκηρύξει την υποστήριξη της ΚΚΚ, στην συνέχεια αναγκάστηκε να το πράξει… Συγκεκριμένα ο γιος του, Έρικ Τραμπ, δήλωσε για τον David Duke ότι «Του αξίζει μία σφαίρα στο κεφάλι».

Εντύπωση προκαλεί πάντως το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της οργάνωσης, μόλις μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Στο ερώτημα «πώς θα ξαναγίνει μεγάλη η Αμερική» δόθηκε η εξής απάντηση: «Η Αμερική ιδρύθηκε από έναν λευκό χριστιανό Ρεπουμπλικάνο, και μόνο με έναν τέτοιο θα επιστρέψει στις ένδοξες εποχές».

Η προτίμηση της ΚΚΚ στον Τραμπ, ήταν αρκετή για να ξεσπάσει και διαδικτυακός πόλεμος με τους οπαδούς της Χίλαρι να επιτίθενται στους υποστηρικτές του Τραμπ κατηγορώντας τους για ρατσιστικές και αντισημιτικές απόψεις.

Το άρθρο Παρέλαση ετοιμάζει η Κου Κλουξ Κλαν για τη νίκη Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα