Το άλλο πρόσωπο του πρίγκηπα Ουίλιαμ-Τρώει σε καντίνα σχολείου μαζί με μαθητές

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει επιλέξει να ζει μια απλή ζωή, αν και γαλαζοαίματος. Ο πατέρας του πρίγκιπα Γεώργιου και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, από τον Ιούλιο του 2015 εργάζεται ως πιλότος ιπτάμενων ασθενοφόρων στην East Anglian Air Ambulance.

Την Τετάρτη ο νεαρός πρίγκιπας επέστρεψε στην δουλειά του μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων και έκανε κάτι ασυνήθιστο για μελλοντικό βασιλιά. Μετά το μεσημέρι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

προσγείωσε το ελικόπτερο που οδηγούσε σε χωράφι, κοντά στο σχολείο John Henry Newman School στην πόλη Stevenage, 50 χιλιόμετρα από το Λονδίνο και επισκέφθηκε την καντίνα του σχολείου για να φάει μεσημεριανό!

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος κάθισε με άνεση δίπλα στους έκπληκτους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς και έφαγε ψητό κοτόπουλο και κουνουπίδι με τυρί. Ο διευθυντής του σχολείου Clive Mathew δήλωσε στον Τύπο ότι ο πρίγκιπας προσγείωσε το ελικόπτερο στο χωράφι που ανήκει στο σχολείο επειδή δίπλα βρίσκεται το νοσοκομείο Lister Hospital και τόνισε ότι οι μαθητές και, ειδικότερα, όσοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Ουίλιαμ εργάζεται στην East Anglian Air Ambulance από τον περασμένο Ιούλιο και κάνει βάρδιες ημέρα και νύχτα με εργασία πάνω από εννέα ώρες κάθε φορά ενώ τον μισθό του τον προσφέρει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα