«Τι να πω στο τέρας; Το τέρας να δω;»: To ξέσπασμα-καταπέλτης της μητέρας της Ανθής για τον φονιά του παιδιού της (video)

Καθηλώνουν οι κουβέντες της μητέρας της 37χρονης Ανθής που βρήκε φριχτό θάνατια από τον 40χρονο σύζυγό της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, η μητέρα του θύματος περιέγραψε πως ο σύζυγος κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα στην Ανθή:

«Την είχε χτυπήσει πίσω στο κεφάλι, δυνατό χτύπημα, μάλλον έπεσε αναίσθητη και μετά την έπνιξε ή στο στρώμα ή σε μαξιλάρι».

«Και η μέση της, κάτι άκουσα που μίλαγε η δικηγόρος ότι

κάτι πρόβλημα είχε και στη μέση, μπορεί να είχε σπάσει και κάποιο σπόνδυλο. Μάλλον την πέτυχε από πίσω, γιατί γυμναζόταν η κόρη μου και δεν μπορούσε», δήλωσε η τραγική μητέρα.

Ερωτώμενη αν έχει μιλήσει στον συζυγοκτόνο μετά την αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας, η γυναίκα απάντησε αρνητικά. «Τι να πω στο τέρας; Το τέρας να δω;» είπε ταραγμένη.

Παράλληλα, η γυναίκα τόνισε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

«Είχε πρόθεση. Το είχε προσχεδιάσει. Έφυγε από τον Πειραιά για να έρθει να προετοιμάσει το χώρο», δήλωσε και εξήγησε πως ο άντρας «ήταν επιθετικός και προσβλητικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα