Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη και του Πάνου Καλίδη!

Είναι γεγονός… ένα από τα πιο ανεβαστικά μουσικά προγράμματα της νυχτερινής Αθήνας έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ!

Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης σε τρελά κέφια και απίστευτα ανανεωμένοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και σε ένα κατάμεστο «Central live Clubbing» απέδειξαν με μεγάλη ευκολία τι σημαίνει διασκέδαση, σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο επιτυχημένος μαέστρος και δημιουργός Κώστας Μηλιωτάκης.

Οι

δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και απ΄ ότι φάνηκε είναι το ιδανικό δίδυμο αφού αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλο τόσο μουσικά όσο και στο χιούμορ.

Κέφι, χορός και ένα ατέλειωτο μουσικό πάρτι έχει στηθεί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 και το «Central live clubbing» αποτελεί πλέον έναν από τους must προορισμούς της πόλης!

High light της βραδιάς η παρουσία του Βούλγαρου star Azis, ο οποίος μετά την συνεργασία του με τον Γιώργο Τσαλίκη για το ντουέτο «Estar Loco» ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να τον τιμήσει με την παρουσία του. Όταν ανέβηκε στην πίστα για να ερμηνεύσει κάποιες από τις επιτυχίες του το μαγαζί θύμιζε γήπεδο σε αγώνα τελικού!

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των ερμηνευτών από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο Φοίβος, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Stan, η Ελένη Χατζίδου και η Ζωή Χρήστου.

Ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα αποτελούν ο ταλαντούχος λαϊκός ερμηνευτής Θανάσης Βασιλάκος και ο εντυπωσιακός λυράρης Γιάννης Κρητικός που ξεσηκώνει τα πλήθη με τις μαντινάδες του.
Από αυτή την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως η πυξίδα της διασκέδασης σας θα δείχνει προς μια μόνο κατεύθυνση… αυτή του Central Live Clubbing!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή… μέχρι το πρωί!!!

Τιμή φιάλης 140€
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Παρασκευή & Σάββατο 15€
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Κυριακή 10€

Keywords
Τυχαία Θέματα