Το ISIS απειλεί τον Πούτιν: «Θα σας σκοτώσουμε στα σπίτια σας» (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα σοκαριστικό βίντεο όπου το ISIS καλεί τα μέλη του Ισλαμικού κράτους να κάνουν τζιχάντ (Ιερό πόλεμο) στη Ρωσία ανέβηκε την Κυριακή στο YouTube.

Ένας μασκοφόρος, οπλισμένος άνδρας, που βρίσκετε μέσα σε ένα αυτοκίνητο εκτοξεύει απειλές οργισμένος κατά του τσάρου της Ρωσίας, «Άκου, Πούτιν, θα έρθουμε στη Ρωσία

και θα σας σκοτώσουμε στα σπίτια σας. Ω, αδελφοί μου, προβείτε σε τζιχάντ και σκοτώστε και πολεμήστε τους»,

Το βίντεο διάρκειας 9 λεπτών είχε και αποσπάσματα με οπλισμένους άντρες να επιτίθενται σε τεθωρακισμένα οχήματα και σκηνές και να συλλέγουν όπλα στην έρημο. «Παραβιάζοντας έναν στρατώνα του αντιδραστικού στρατού στον διεθνή δρόμο νότια της Ακασάτ», έγραφε ένας υπότιτλος.

Η γνωσιότητα του βίντεο ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν και ο σύνδεσμος στα τμήματα, όπου φαίνονται οι επιθέσεις είχε δημοσιοποιηθεί σε ηλεκτρονικό λογαριασμό που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος στον ιστότοπο Telegram.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί η Ρωσία μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν την ενίσχυση της συνεργασίας τους σε στρατό και ανταλλαγή πληροφοριών εναντίον του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Δείτε απόσπασμα απο το βίντεο των μαχητών του ISIS με το απειλητικό μήνυμα στον Πούτιν.

Το άρθρο Το ISIS απειλεί τον Πούτιν: «Θα σας σκοτώσουμε στα σπίτια σας» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα