Το 94,69% των χρηστών του διαδίκτυο μέσω tablet, προέρχεται από το i-pad!

Την απόλυτη κυριαρχία της απολαμβάνει η Apple όσον αφορά στις ταμπλέτες, αφού αποτελεί, σύμφωνα με έγκυρες μετρήσεις, την κύρια πηγή εισόδου στο διαδίκτυο μέσω ταμπλέτας.

Πρόσφατη μελέτη της Chitika Insights απέδειξε ότι το iPad βρίσκεται στην κορυφή του tablet web traffic, κατέχοντας το εντυπωσιακό ποσοστό του 94,64%. Στη δεύτερη θέση , αλλά πολύ πιο πίσω έρχεται το Samsung Galaxy

Tab με ποσοστό 1.22%, ενώ το Asus Transformer Prime ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 1,2%. Την εξάδα συμπληρώνουν τα Motorola Xoom, RIM Playbook και Amazon Kindle Fire.

Οι υπεύθυνοι της Chitika Insights σχολίασαν τα αποτελέσματα της έρευνας, λέγοντας: «Οι ανταγωνιστές θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν ένα τρόπο να τα βάλουν με την παντοδύναμη Apple. Θα πρέπει όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο προϊόν αλλά και να υπερνικήσουν την αφοσίωση των οπαδών της. Μέχρι στιγμής το iPad δεν έχει επιτρέψει σε καμία εταιρεία να αναπτύξει κάποιον ισάξιο και αξιόλογο αντίπαλο. H Apple παράγει ένα προϊόν που συνδυάζει αισθητική και τεχνολογική αρτιότητα».

Πηγή: iphonehellas.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα