Το 3 στα 3 θέλει η Εθνική μας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με στόχο να πετύχει το 3 στα 3 και να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ, η Εθνική μας αντιμετωπίζει απόψε το Πουέρτο Ρίκο που θα είναι ο τρίτος κατά σειρά αντίπαλος στη διοργάνωση μετά τη Σενεγάλη και τις Φιλιππίνες τις οποίες κέρδισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 (μετάδοση από Ant1 και OTETV).
Το Πουέρτο Ρίκο θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μετά από δύο ήττες

μέχρι τώρα στη διοργάνωση καθώς εάν χάσει απόψε τότε ο αποκλεισμός του από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Αρόγιο ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος..

Από την πλευρά της Εθνικής μας με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» ενώ σημαίνει ότι θα κατακτήσει τουλάχιστον την τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο.

Στην προϊστορία των αναμετρήσεων η Εθνική μας μετρά οκτώ νίκες σε εννέα αναμετρήσεις απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, με τη μοναδική ήττα να έχει σημειωθεί στο Μουντομπάσκετ του Τορόντο, το 1994, με 72-64.

Το άρθρο Το 3 στα 3 θέλει η Εθνική μας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα