Της ψαλίδισε τα φτερά ο Πλατανιάς

Τέρμα στο αήττητο σερί των 6 αγωνιστικών της ΑΕΚ, έβαλε ο Πλατανιάς στα Χανιά πετυχαίνοντας παράλληλα μια σημαντική νίκη με 2-1, αν και με αμφισβητούμενο πέναλτι, στην προσπάθεια για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊτζιτς από δεξιά, ο Ναζλίδης νίκησε στον αέρα τον Μπουγαΐδη και με ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κωνσταντόπουλου!

Η ΑΕΚ

κατάφερε μέσα σε 15 περίπου λεπτά να φτάσει σ την ισοφάριση. Στο 17' μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο έξω από την περιοχή, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Φέτσης κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία!

Η ομάδα της Κρήτης μπήκε πάλι δυνατά στην επανάληψη και τελικά στο 74' κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα της μετά από μια αμφισβητούμενη φάση. Ο διαιτητής είδε ανατροπή στο μαρκάρισμα του Καραλή στον Ναζλίδη και ο Αναστασάκος από το σημείο του πέναλτι δεν αστόχησε.

Να σημειώσουμε ότι ο ο Κριστιάν Καστέλς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων καθώς τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του Πλατανιά με την ΑΕΚ. Έπειτα από ένα άσχημο πάτημα, ο 28χρονος αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει υποστεί ρήξη τένοντα στον τετρακέφαλο και αύριο θα μπει για χειρουργείο.

Διαιτητής: Ιωαννίδης

Κίτρινες: Αλκης, Αγκιλέρα, Αναστασάκος - Μητρόπουλος, Φέτσης, Τσουμάγκας, Φούντας

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Καστέλς (13' λόγω τραυματισμού Μαραγκουδάκης), Γκονζάλες, Τετέ (74' Γιακουμάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Γιάννου (68' Δέντσας), Αναστασάκος.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος (69' Καραλής), Μητρόπουλος, Φέτσης (80' Φουρτάδο), Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας (80' Κατίδης), Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα