Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον λεβέντη Bieber

Κάτι ανάμεσα στην αντρική εκδοχή της Miley Cyrus και της Lindsay Lohan μετατράπηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Justin Bieber, που άφησε πίσω του την εποχή της αθωότητας του «Baby» ζώντας το american dream πλαισιωμένο με μπόλικες γουλιές αλκοόλ, προκλητικών δηλώσεων και συμπεριφορών κακομαθημένου νεανία.

Ο σταρ-σήμα κατατεθέν της σημερινής ποπ

κουλτούρας μεγάλωσε και -όπως τα περισσότερα παιδιά στις ΗΠΑ, που βγαίνουν από νωρίς στο «κουρμπέτι»- επέλεξε να πάρει τον λάθος δρόμο. Από τα γλυκανάλατα άσματα και τις δηλώσεις του περί θρησκευτικής πίστης ο Bieber βρέθηκε να έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της Selena Gomez συνελήφθη σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι, καθώς έφυγε τα ξημερώματα από νυχτερινό μαγαζί στο Μαϊάμι και ο δρόμος της επιστροφής δεν ήταν... στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με «γκάζια» και κόντρες στους 4 τροχούς της Lamborghini του.

Επειδή όμως ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη, ο δημόσιος κίνδυνος (στους δρόμους τουλάχιστον!) Bieber έγινε αντιληπτός από τις αρχές, που τον σταμάτησαν για έλεγχο. Τι προέκυψε; Ότι το είδωλο των Bielibers ήταν τύφλα στο μεθύσι οδηγώντας υπό την επήρεια ουσιών... Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι αίματος για αλκοόλ και άλλες ουσίες. Αναμένεται να του απαγγελθούν καταγγελίες και θα οριστεί εγγύηση για την αποφυλάκισή του και να οριστεί και δικάσιμος.

Ένα είναι το σίγουρο: Το lifestyle που δημιούργησε τους κανόνες των χαζοχαρούμενων teen-idols είναι το ίδιο που δημιούργησε και αυτές τις συμπεριφορές...

Keywords
Τυχαία Θέματα