Την ποινική δίωξη Κουλούρη ζητά ο 25χρονος αστυνομικός

Την ποινική δίωξη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του χτες το βράδυ, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Κουλούρης παραβίασε το Σάββατο το βράδυ 4 κόκκινους σηματοδότες και οι αστυνομικοί σταμάτησαν

το αυτοκίνητό του για έλεγχο στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης. Εν συνεχεία ο πρώην υπουργός αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και προσπάθησε να φύγει, με αποτέλεσμα να παρασύρει με το αυτοκίνητο του 25χρονο αστυνομικό και να τον τραυματίσει στο πόδι. Οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Κουλούρης δεν κρατήθηκε, καθώς δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο τραυματίας αστυνομικός, επειδή χρειάστηκε να διακομιστεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Εξάλλου, χθες ο Κίμων Κουλούρης παραδέχθηκε πως δεν είχε έγγραφα μαζί του και παραβίασε τους φωτεινούς σηματοδότες, ωστόσο αρνήθηκε ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό, αποδίδοντας το όλο θέμα στο εχθρικό κλίμα που υπάρχει εναντίον των πολιτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα