Την Κυριακή την ίδια ώρα όλοι οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την ίδια ώρα και μέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής, και συγκεκριμένα την Κυριακή 9 Απριλίου στις 7 το απόγευμα. Όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, αυτό συμβαίνει για την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων για προκαθορισμένα αποτελέσματα αγώνων, με σκοπό να «βολευτούν» δύο ομάδες, οι οποίες πιθανόν να βρίσκονται αντιμέτωπες. Ο αγώνας ο οποίος ξεχωρίζει βέβαια και θα τραβήξει τα βλέμματα είναι το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

στην Τούμπα, με φόντο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφς.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό σε ένα ματς που και οι δύο το θέλουν για τους δικούς τους λόγους. Από την μία, οι «Πειραιώτες» με νίκη τους εξασφαλίζουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη οι «Βοιωτοί» θα τα παίξουν όλα για όλα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ, θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει πλέι οφς. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πλατανιά με στόχο την διατήρηση της 2ης θέσης, ενώ η ομάδα των Χανίων θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μπει στα πλέι οφς, εγχείρημα το οποίο κρίνεται ως πολύ δύσκολο.

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, εκεί όπου το άγχος θα το έχει ο «Γηραιός», μιας και θα πρέπει να κερδίσει ό,τι παιχνίδι του απομένει, αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Ο ΠΑΣ θα αγωνίζεται «αδιάφορος», μιας και δεν κυνηγάει κάποιον στόχο, κάτι το οποίο φάνηκε και στην προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε από την ήδη υποβιβασμένη Βέροια με σκορ 3-0.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Ξάνθη. Οι «Αρκάδες» θα αγωνιστούν άνετοι και χωρίς άγχος αφού έχουν ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη από την άλλη, διεκδικεί όσο μπορεί την είσοδο στα πλέι οφς. Η Βέροια είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Σούπερ Λιγκ, αφού δεν κατέθεσε καν φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης. Έτσι, το ματς στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ, με το βάρος να πέφτει στους «Λαρισαίους», που απέχουν μόλις 5 βαθμούς από τον υποβιβασμό.

Το άρθρο Την Κυριακή την ίδια ώρα όλοι οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα