Την κρατούσαν όμηρο επί 8 χρόνια για να την εκδίδουν σε φίλους

Τέλος στο μαρτύριο μιας 19χρονης Γερμανίδας έδωσε η αστυνομία, την οποία επί οχτώ χρόνια ένα ζευγάρι κρατούσε φυλακισμένη σε ιδιαίτερα απάνθρωπες συνθήκες, πιθανότατα εν γνώσει της μητέρας της, στο χωριό Καραβλάσι της Τούζλα στη σερβική επαρχία.

Την αστυνομία ειδοποίησε γείτονας του ζευγαριού, ο οποίος δεν άντεχε να ακούει τις φωνές της δύστυχης κοπέλας.

Ο 52χρονος άντρας και η 45χρονη σύζυγός του «κρατούσαν την κοπέλα κλειδωμένη από το 2004 και δεν της επέτρεπαν να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, ούτε να πηγαίνει στο σχολείο. Την υπέβαλαν σε απάνθρωπη μεταχείριση και την βασάνιζαν»,

δήλωσε ο Αντμίρ Αρναούτοβιτς, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο FTV ενώ σύμφωνα με κατοίκους του διπλανού χωριού, Γκογτσίν ακούγονταν « φωνές και τα κλάματα» της κοπέλας, από τα οποία είχαν συμπεράνει ότι οι Μαρινκόβιτς την ανάγκαζαν να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις «των φίλων της οικογένειας που επισκέπτονταν το σπίτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη νεαρή έπεσε στα χέρια των βασανιστών της όταν η Γερμανίδα μητέρα της επισκέφτηκε την περιοχή προκειμένου να κάνει λευκό γάμο με τον Μιλένκο Μαρινκόβιτς, ώστε εκείνος να λάβει άδεια παραμονής στη Γερμανία.

Η ίδια ανακρίνεται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται στα βασανιστήρια και την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της.

Στις καταθέσεις των γειτόνων αναφέρεται πως είχαν δει τον Μαρινκόβιτς να δένει την κοπέλα σε ένα κάρο και να την αναγκάζει να το τραβά την ώρα που εκείνος και οι φίλοι του επέβαιναν σε αυτό και την χτυπούσαν. Η κοπέλα υπάκουε επειδή της είχαν υποσχεθεί πως αμέσως μετά τα βασανιστήρια θα της έδιναν να φάει.

πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα