Την 5η ταινία «Indiana Jones» θα γυρίσει ο Σπίλμπεργκ

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο «Indiana Jones» καθώς ο Αμερικανός σκηνοθέτης των συγκεκριμένων ταινιών που δημιούργησαν ένα φανατικό κοινό, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δήλωσε ότι θα ήθελε να σκηνοθετήσει την πέμπτη ταινία με πρωταγωνιστεί τον θρυλικό καθηγητή αρχαιολογίας, τον οποίο θα ενσαρκώνει και πάλι ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή 73 ετών.

«Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σκηνοθετήσω τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5» προτού ο Χάρισον Φορντ πατήσει τα 80. Κι έπειτα κι εγώ δεν θα ξαναγίνω πιο νέος, πρέπει να το πούμε κι αυτό», υπογράμμισε ο 68χρονος σήμερα Σπίλμπεργκ,

στο ραδιόφωνο του γαλλικού δικτύου RTL.

Ο Χάρισον Φορντ έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1981 με τους «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού». Το τελευταίο σίκουελ, ο «Ιντιάνα Τζόουνς και το Κρυστάλλινο Κρανίο», προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2008, ενώ μετά από αυτή τη δήλωση του Σπίλμπεργκ, ήδη έχει αρχίσει η αναμονή για τους φανατικούς του Ίντι.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η τελευταία ταινία του διάσημου σκηνοθέτη «Η γέφυρα των κατασκόπων», που έχει ως θέμα της τον Ψυχρό Πόλεμο, προβάλλεται αυτή την εποχή από τις αίθουσες και έχει πάρει καλές κριτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα