Τηλεθέαση: Οι περισσότεροι είδαν την παρέλαση!

Ανατροπή στην τηλεθέαση των πρωινών εκπομπών σημειώθηκε χθες, Τρίτη 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, με τους περισσότερους τηλεθεατές να προτιμούν την παρέλαση από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης το «Mega με μία» έφτασε μέχρι και το 19,8%, ενώ το «Πρωινό» δεν ξεπέρασε το 16,4% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα, η παρέλαση στη ΝΕΡΙΤ έφτανε το 24,3%, ενώ σε τέταρτο άγγιξε και το 29,5%.

Ένα ακόμη επεισόδιο του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» παρακολουθήσαμε και χθες από τον Alpha.

Οι “περιπέτειες” των τριών ζευγαριών και οι μεταξύ τους σχέσεις χάρισαν και πάλι το γέλιο στους τηλεθεατές, που αντίστοιχα “χάρισαν” στη σειρά αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε μέσο όρο 27,6%, φτάνοντας μέχρι 29,5%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 συγκέντρωσε 29,8%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 31,5%

Αργότερα, τα “Καρντάσιανς” στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας υποδέχτηκαν στο πλατό τους τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, αλλά και την Τένια Μακρή. Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο η εκπομπή συγκέντρωσε μέσο όρο 19,4%, φτάνοντας μέχρι και το 21,3%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 συγκέντρωσε μέσο όρο 17,3%, φτάνοντας μέχρι και το 19,3%.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκαν στο πλατό του «Όλα Μπιπ» την Τζούλια Νόβα, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από την εκπομπή «Μega με Μία», το Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Θάλεια Προκοπίου. Η δεύτερη εκπομπή του «Ολα Μπιπ» έφτασε για ακόμα μία φορά στην κορυφή αφού έκανε τα υψηλότερα νούμερα του ΑΝΤ1 για την Τρίτη. «Σκαρφάλωσε» σε τέταρτο το 32,7% στο δυναμικό κοινό, καταγράφοντας διαφορά γύρω στις 20 μονάδες από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα