Ο Μουρίνιο δίνει 30 εκ. ευρώ για Πικέ

Την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Τσέλσι θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο έτσι ώστε το φετινό πολύ καλό ξεκίνημά της στο αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League να μετατραπεί σε κατάκτηση τίτλων. Μάλιστα ο πορτογάλος τεχνικός έχει βρει και τον μεταγραφικό του στόχο που δεν είναι άλλος από τον Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα, τον οποίο θέλει βέβαια και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία ο Πικέ είχε αγωνιστεί πριν μεταγραφεί στους Καταλανούς.

Αρωγός

σε αυτή την προσπάθεια του Μουρίνιο φαίνεται να είναι ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος δεν έχει δώσει και πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στον Πικέ, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι στη μετακίνησή του στην Αγγλία.

Πρόθεση του Μουρίνιο είναι να προσφέρει στη Μπαρτσελόνα περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στο «Στάνφορντ Μπριτζ» τον Πικέ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, όμως από την άλλη εκτός από την συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα και του ίδιου του Πικέ θα πρέπει να εξασφαλίσει και αυτήν της Σακίρα, της συζύγου του διεθνή στόπερ που ίσως θέλει να μείνει στη Βαρκελώνη τώρα που περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα