Τηλεοπτικές Άδειες:Προς ολοκλήρωση η διαδικασία-Αναστάτωση από drone

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενα drone που εθεάθη να πετά πάνω από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, προκάλεσε αναστάτωση στις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν την περιοχή, λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελικόπτερο της αστυνομίας πέταξε πάνω από το κτήριο της ΓΓΕ, προκειμένου να εντοπίσει το drone, το οποίο εν τέλει κανείς δεν ξέρει από που προήλθε και με ποιο σκοπό, αν και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για «πτήση»

καποιου πολίτη και δεν σχετίζεται με την διαδικασία.

Κινητικότητα στην ΓΓΕ

Τα τελευταία λεπτά παρατηρείται κάποια κινητικότητα στο κτήριο της ΓΓΕ, πράγμα που αυξάνει τις συζητήσεις για ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Παράλληλα, ένα αυτοκίνητο έκανε την εμφάνισή του έξω από το κτήριο, το οποίο λέγεται πως ανήκει στον Β. Μαρινάκη, ενισχύοντας τις ως άνω φημολογίες.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα, ενώ με πληθώρα ασφαλιστικών μέτρων βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση, καθώς εννιά αιτήσεις έχουν θυροκολληθεί από σήμερα το πρωί, στην είσοδο της Γ.Γ.Ε.

Το άρθρο Τηλεοπτικές Άδειες:Προς ολοκλήρωση η διαδικασία-Αναστάτωση από drone εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα