Θύμα ληστείας έπεσε η Νόνικα Γαληνέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη γνωστή ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα όταν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι της από τις διακοπές της στις Σπέτσες. Η Νόνικα Γαληνέα διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου του σπιτιού της είχε κάνει φτερά και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η ηθοποιός διαπίστωσε ότι έλειπαν από μέσα κοσμήματα τεράστιας αξίας και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι ληστές είχαν χρησιμοποιήσει αντικλείδι και τίποτα δεν έδειχνε ότι η κατοικία της, που βρίσκεται

δίπλα από το Προεδρικό Μέγαρο, είχε δεχθεί επίθεση «ποντικών».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η ανησυχία της γιγαντώθηκε, αφού τίποτα δεν πρόδιδε παραβίαση και η οι αστυνομικοί είπαν ότι «η δουλειά έχει γίνει από μέσα». Αμέσως ελέγχθηκε και το δεύτερο σπίτι της ηθοποιούς στη Κηφισιά, αφού δεν αποκλειόταν αν δεν ελεγχόταν οι ληστές να είχαν το αντικελείδι και εκείνου του σπιτιού.

Ψάχνοντας οι αστυνομικοί για το πρόσωπο που μπορεί να έστησε τη ληστεία, κατέληξαν να αναζητούν την αλλοδαπή οικιακή βοηθό της Γαληνέα, η οποία είχε προσληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και έφυγε για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ είχε στην κατοχή της τα κλειδιά του σπιτιού τα οποία δεν τα παρέδωσε όταν διακόπηκε η συνεργασία της με την ηθοοποιό.

Η Νόνικα Γαληνέα, σοκαρισμένη, φιλοξενείται αυτές της ημέρες στο σπίτι της φίλης της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη.

Το άρθρο Θύμα ληστείας έπεσε η Νόνικα Γαληνέα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
ζωη λασκαρη σπιτι πορτο ραφτη
Τυχαία Θέματα