Θύμα κλοπής η Καίτη Γκρέυ- Φόβοι πως επιχειρήθηκε δηλητηρίασή της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Μετά από χρόνια, βιώνει την πικρή εμπειρία της κλοπής μέσα στο διαμέρισμά της, που περιλαμβάνει ως κλοπιμαία, από μετρητά έως και τα… πιεσόμετρα!

Εν απουσία της στο νοσοκομείο, μπήκαν με αντικλείδι

Ο λόγος για τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Καίτη Γκρέυ, η οποία κατάγγειλε στην Αστυνομία, ότι όσο απουσίαζε σε νοσοκομείο για μια σειρά εξετάσεων, με αντικλείδι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι στη Ν. Σμύρνη και σήκωσαν τα υπάρχοντά της!

Υποψίες

ότι επιχειρήθηκε δηλητηρίαση της

Μάλιστα στην καταγγελία προχωρά ακόμα περισσότερο. Λέει ότι υποπτεύεται ως δράστιδες της κλοπής την αλλοδαπή οικιακή βοηθό, την οποία είχε προσλάβει λίγο πριν την κλοπή και μία φίλη της, καθώς και οι δύο είχαν κλειδιά του διαμερίσματος.

Υποψιάζεται δε ότι η οικιακή βοηθός ίσως επιχείρησε να τη δηλητηριάσει (!) ρίχνοντάς της κάποια ουσία στο νερό η το φαγητό, για να πάει στο νοσοκομείο και να μείνει ο δρόμος ανοιχτός για την κλοπή!

«Ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό»

Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια «η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι».

Σε ό,τι αφορά το ίδιο θέμα λέει:

«Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε «στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά».

Ο γιατρός νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό

Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί.

Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους».

Τι καταθέτει ότι της έκλεψαν

Όπως αναφέρει ακόμη η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, τα μέλη της σπείρας πήραν από το σπίτι της 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές όπως μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες, ακόμη και πιεσόμετρα!

Μου πήραν δίσκους και κασέτες

«Μου άφησαν το ένα πιεσόμετρο. Μου πήραν δίσκους και κασέτες. Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει», λέει η μεγάλη τραγουδίστρια.

Ελπίζει ότι σύντομα η Αστυνομία θα βρει τους δράστες.

Το άρθρο Θύμα κλοπής η Καίτη Γκρέυ- Φόβοι πως επιχειρήθηκε δηλητηρίασή της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα