Θρήνος στην κηδεία του Υποπλοιάρχου του μοιραίου ελικοπτέρου (photos)

Το τελευταίο αντίο στον Υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Αναστάσιο Τουλίτση είπαν συγγενείς, φίλοι αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήριος στη Μεταμόρφωση, παρουσία του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο άτυχος Υποπλοίαρχος κυβερνήτης μαζί με άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου, έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη στη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, στη νήσο Κίναρο
Το

ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τη φρεγάτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ» στο πλαίσιο της άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16, για την εκτέλεση άσκησης. Στις 2:45 τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου χάθηκε το ίχνος του και δύο ώρες αργότερα εντοπίσθηκε θερμικό ίχνος του. Το ελικόπτερο είχε συντριβεί…

Στην εξόδιο ακολουθία, που εψάλη στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν το παλικάρι τους δεν είναι πια μαζί τους.
Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία.

Αύριο στις 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην “Αρια Ναυπλίου, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.
Τη Δευτέρα στις 15:00 στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου ναυτίλο του ελικοπτέρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα