Θετική εξέλιξη για Μουάμπα

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Φαμπρίς Μουάμπα, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το «London Chest Hospital», ο άτυχος ποδοσφαιριστής δείχνει σημάδια βελτίωσης στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η καρδιά του παίκτη της Μπόλτον λειτουργεί χωρίς μηχανική βοήθεια, ενώ ο ίδιος έχει επαφή με το περιβάλλον, αφού επικοινωνεί με τους ιατρούς και τους συγγενείς του.

Αναλυτικά η

ανακοίνωση της Μπόλτον και του «London Chest Hospital»:

«Ο Φαμπρίς Μουάμπα είχε μια άνετη βραδιά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όπου η ιατρική ομάδα συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγεία του.

Η οικογένεια του Μουάμπα ζήτησε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά όλους για τις προσευχές και τα συνεχιζόμενα μηνύματα συμπαράστασης τα οποία τους δίνουν μεγάλη δύναμη.

Για να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου και η ομαλή πορεία της αποκατάστασης του Μουάμπα, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό πως θα απαγορευθεί η είσοδος σε όλους, πέραν των στενών συγγενικών προσώπων του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ που συνεχίζουν να σέβονται την ιδιωτική ζωή του ασθενή».

Keywords
Τυχαία Θέματα