Ποινική έρευνα για τα επεισόδια

Τη διενέργεια ποινικής έρευνας για τα επεισόδια στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κα Ελένη Ράικου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, καλείται ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώσης, να εξακριβώσει αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Ελένη Ράικου ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώση, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση με σκοπό τη διαπίστωση αν προκύπτει η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

Επίσης, ο κ. Λακαφώσης έχει εντολή να συλλέξει στοιχεία και να εξακριβώσει αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων της ΠΑΕ, αλλά και των αρμοδίων της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου για την έκρυθμη κατάσταση που οδήγησε στην διακοπή του αγώνα.

Ο κ. Λακαφώσης θα εξετάσει αν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή των επεισοδίων, αν οι υπεύθυνοι γνώριζαν για το ενδεχόμενο οργανωμένου σχεδίου, όπως αναφέρθηκε πριν τη διεξαγωγή του ματς σε κάποια δημοσιεύματα, και αν έλαβαν πρόσθετα μέτρα.

Πηγή: Naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα