Θέση κατά του Ισραήλ πήραν οι Anonymous

Με το δικό τους τρόπο παρενέβησαν οι Anonymous στη μάχη Ισραήλ-Χαμάς, καθώς μέσω του διαδικτύου πήραν θέση κατά των ισραηλινών βομβαρδισμών.

Οι Anonymous αντέδρασαν όταν το Ισραήλ απείλησε να μπλοκάρει την πρόσβαση στο διαδίκτυο στα παλαιστινιακά εδάφη. «Σταματήστε να βομβαρδίζετε τη Γάζα! Εκατομμύρια Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι μένουν ξάγρυπνοι, απροστάτευτοι και τρομοκρατημένοι»,

έγραψαν οι Anonymous στο μήνυμα που εμφανιζόταν στις ιστοσελίδες που δέχτηκαν επίθεση.

Παράλληλα επισημαίνουν πως το Ισραήλ έχει «σπάσει» 65 ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών χωρίς καμία συνέπεια και τονίζουν τη διαφορά με το Ιράκ, στο οποίο «η εισβολή, ο βομβαρδισμός και η καταστροφή του αποφασίστηκε για το σπάσιμο δύο ψηφισμάτων».

«Όπως όλες οι άλλες διαβολικές κυβερνήσεις που αντιμετώπισαν την οργή μας και εσείς δεν θα καταφέρετε να μείνετε αλώβητη», τονίζουν απειλώντας την κυβέρνηση του Ισραήλ.

Σε ένα μήνυμά τους στο twitter του προς τον εκπρόσωπο της IDF (Israeli Defense Force) γράφουν: «Θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να μας περιμένετε».

Οι Anonymous υποστηρίζουν ότι έριξαν 40 ισραηλινά site, ωστόσο η εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι οι επιτυχημένες επιθέσεις ήταν πολύ λιγότερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα