Θέλει Ντιόγκο Βιάνα ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμα όνομα ήρθε να προστεθεί στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Η "O' Jogo" έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα της Πεναφιέλ. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι ο 23χρονος μέσος ο οποίος μέσος ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι έχει πρόταση από τους πράσινους ενώ δεν αποκλείεται να έχει υπογράψει και προσύμφωνο μαζί του.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και

δηλώσεις του παίκτη: "Στο τέλος της σεζόν μένω ελεύθερος και μπορώ να διαλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου που θα μου προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και οι Ελληνες του Παναθηναϊκού μου έχουν κάνει μία πολύ καλή πρόταση. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου, αλλά θα επιλέξω το κλαμπ που θα καλύψει τις φιλοδοξίες μου...» ήταν τα λόγια του.

Ποιος είναι ο Βιάνα και το "πράσινο" παρελθόν του

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρχαν πολλές προσδοκίες για αυτόν.

Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και φέτος μετρά 24 συμμετοχές και 4 γκολ στη δεύτερη εθνική της Πορτογαλίας. Η καριέρα του ξεκίνησε από από τη Σπόρτιγκ και κάπου αρχίζει να εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός με κάποιον τρόπο.

Για την ακρίβεια δύο πρώην πράσινοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα του. Ο πρώτος ήταν ο Έλντερ Πόστιγκα. Η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στη Σπόρτιγκ αποτέλεσε το λόγο που ο Βιάνα μετακόμισε στην Πόρτο ως αντάλλαγμα.

Εκεί ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συνάντησε έναν άλλο πρώην πράσινο, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εκείνος ήταν που τον πίστεψε και τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα όπως έκανε και με τον Αντρέ Πίντο.

Ακολούθως πήγε δανεικός στην ολλανδική Φένλο κι όταν γύρισε τα «έσπασε» με την Πόρτο, καταλήγοντας στη Β' κατηγορία και την Πεναφιέλ.

πηγή: prasinanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα