Θέλει να μείνει

Παρά τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία περί πρότασης από τη Βάσκο Ντα Γκάμα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ως πρωταρχικό του σκοπό να παραμείνει στην Ελλάδα και στον πάγκο των «πράσινων».

«Δεν θέλω να μιλήσω, ελπίζω να βρεθεί μία λύση

εδώ», ήταν η απάντηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, θέλοντας να σχολιάσει στον Τύπο της Βραζιλίας τα σενάρια που θέλουν τη Βάσκο Ντα Γκάμα να του έχει κάνει πρόταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του στο «τριφύλλι», κι εφόσον πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την νέα σεζόν, τότε θα απαντήσει θετικά σε πρόταση παραμονής.

Η βραζιλιάνικη «Lancenet» αναφέρει χαρακτηριστικά για το θέμα:

«Εκπρόσωπος του Φερέιρα επιβεβαίωσε πως υπήρξε κρούση από άνθρωπο που συνδέεται με τη Βάσκο. Η απάντησή του στην προοπτική να εργαστεί στη Βραζιλία ήταν θετική και τώρα περιμένει την πρόταση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Φερέιρα, ο προπονητής έχει στα χέρια του πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, αλλά η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημη κι αυτό μπορεί να τον επηρεάσει αρνητικά».

Ο γενικός διευθυντής πάντως της Βάσκο Ντα Γκάμα, Ντανιέλ Φρέιτας, διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τον Φερέιρα:

«Δεν ξέρω τίποτα για αυτή τη φήμη. Μάλλον βγήκε από κάποιον που θέλει να δουλέψει για τη Βάσκο. Εμείς δεν ψάχνουμε προπονητή, έχουμε τον Κριστοβάο».

Keywords
Τυχαία Θέματα