Το σήκωσε μέσα στην Ελβετία!

Τεράστια επιτυχία για το ελληνικό χάντμπολ, καθώς ο Διομήδης Άργους βρίσκεται από χθες στην κορυφή της Ευρώπης, και αυτό γιατί παρά την ήττα του στην Ελβετία με 22-20 από τη Βάκερ Τουν κατέκτησε το Challenge Cup.

Η ελβετική Βάκερ Τουν δεν στάθηκε ικανή να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς στο Άργος (26-23), και σε έναν αγώνα-θρίλερ, η ήττα από τους Ελβετούς δεν κατάφερε τελικά να στερήσει το τρόπαιο από την ελληνική ομάδα. Έτσι ο Διομήδης έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης στο χάντμπολ.

Η

ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια... πάλεψε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν κοντά στο σκορ και πίστεψε πως η βραδιά της ανήκει. Το τελευταίο δεκάλεπτο αποδείχθηκε το πιο καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς, μετατρέποντας τον αγώνα σε θρίλερ. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ του πρώτου αγώνα και τη διαφορά των τριών γκολ (26-23), και παρά την ήττα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία στο άθλημα.

Από τους θριαμβευτές της ομάδας του Άργους, ο Μάλλιος με 9 τέρματα έκανε… σκόνη και θρύψαλα κάθε αμυντική προσπάθεια των γηπεδούχων, ενώ από την ομάδα της Βάκερ οι Λίντερ (7) και Φράνιτς (7) ήταν… όλα τα λεφτά στην επίθεση των γηπεδούχων.

Σήμερα στις 16:35 φθάνει η αποστολή του Διομήδη στο "Ελ. Βενιζέλος".

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 3-3, 7-5, 10-9, 14-13, 17-16, 22-20

Βάκερ Τουν: Λίντερ 7, Κάσπαρ 1, Φράνιτς 7, Φον Ντεσβάντεν 4, Ντάλερ 3

Διομήδης Άργους: Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1

Keywords
Τυχαία Θέματα