Θείο δώρο στον Ολυμπιακό, ο αποκλεισμός του ΠΑΟ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα “δώρο” αρκετών εκατομμυρίων έκανε η Σταντάρ Λιέγης στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι απέκλεισε τον αιώνιο αντίπαλό του, αλλά το γεγονός πως οι Πειραιώτες θα καρπωθούν ολόκληρο το market pool για την συμμετοχή στους ομίλους

του Champions League.

Οι “πράσινοι” θα παλέψουν πλέον για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, άρα μονάχα ο Ολυμπιακός θα παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα “καρπωθεί” όλα τα χρήματα της συμμετοχής στους ομίλους.

Πέρυσι, το ποσό ήταν 11.806.000 ευρώ και αυτό πηγαίνει στα ταμεία των “ερυθρολευκων”, όπως συνέβη πέρυσι με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Σάλκε. Φέτος, το ποσό δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και σαφέστατα είναι ένα μεγάλο έσοδο για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περάσει πλέον στους ομίλους του Europa League και να δει τι θα γίνει με τους ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης για να εισπράξει το market pool του Europa που είναι σαφώς μικρότερο. Πέρυσι, ο “Δικέφαλος του Βορρά” πήρε όλο το ποσό και έφτασε τα 2.421.804 ευρώ.

Δείτε τα περσινά ποσά:

Το άρθρο Θείο δώρο στον Ολυμπιακό, ο αποκλεισμός του ΠΑΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα