«Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα»:Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέο video 60 χώρες – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα!

Σε νέες απειλές σε βάρος πολλών χωρών προχωρούν οι τζιχαντιστές όπως είναι η Βρετανία ή η Αμερική για τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Μόνο που αυτή τη φορά ανάμεσα στις χώρες που ανήκουν στον «συνασπισμού των διαβόλων» τοποθετούν και την Ελλάδα προκαλώντας εύλογες ανησυχίες.

Το νέο βίντεο ανέβηκε πριν από μερικές ώρες στο Διαδίκτυο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με το οποίο απειλούν να πνίξουν στο αίμα τις ΗΠΑ,

ενώ προειδοποιούν με φονικές επιθέσεις και τη Βρετανία.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το mirror.co.uk και ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η γνησιότητά του.

Οι ακραίοι Ισλαμιστές κατηγορούν τη Βρετανία ότι είναι μέρος του «συνασπισμού των διαβόλων» και την Αμερική για τις στρατωτικές της επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Στο νέο βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού, απεικονίζονται, μάλιστα, οι σημαίες συνολικά 60 εθνών τα οποία, όπως οι τρομοκράτες υποστηρίζουν, είναι μέρος ενός διεθνούς συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Στο 0:14΄΄εμφανίζονται οι σημαίες και στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά είναι η ελληνική σημαία.

Ανάμεσα στις χώρες που η οργάνωση απειλεί είναι ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Γαλλία και η Αυστραλία.

«Αμερική υποστηρίζεις πως έχεις τον πιο ισχυρό στρατό. Μπορεί να έχεις τον αριθμό τον στρατιωτών και τα όπλα, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη θέληση που χρειάζεται», ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας τζιχαντιστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοια βίντεο αναρτήθηκαν την ίδια ώρα στα γαλλικά, στα ρωσικά και στα τουρκικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα