Θα μυρίσει… άνοιξη σήμερα!

Αν και πλησιάζουμε στο τέλος Οκτωβρίου, σήμερα (Πέμπτη) προβλέπεται ηλιόλουστη μέρα, αφού αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ θα προκαλέσουν μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη

Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες και η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Η θερμοκρασία θα από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Πελοποννήσου. Το πρωί η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών σε ορεινές περιοχές κυρίως της Πελοποννήσου το μεσημέρι και το απόγευμα. Τοπικά η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη βόρεια Κρήτη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα