Θα ανατίναζαν με 14 μολότοφ πούλμαν του Ολυμπιακού

Τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού σκόπευαν να ανατινάξουν χθες τρεις νεαροί οπαδοί, καθώς εκείνοι επέστρεφαν από τα Γιάννενα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ωστόσο το μακελειό απέτρεψαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και συνέλαβαν στον Κόμβο της Ιόνιας Οδού στην Άρτα, τους τρεις άνδρες ηλικίας 27,

19 και 23 ετών, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν δεκατέσσερις αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και άλλα αντικείμενα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή εκνόμων ενεργειών κατά τις μετακινήσεις οπαδών με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν δεκατέσσερις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί εμπρηστικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικά μπουκάλια νερού με εύφλεκτο υγρό και πάνω σε αυτά ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία μεγάλες κροτίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας για την παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών καθώς και της νομοθεσίας που αφορά στην παράνομη κατοχή όπλων.

πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα