Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία σε Κωνσταντινούπολη, Αμάν, ΗΠΑ

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην Τουρκία. Η συνεχής χιονόπτωση έχει κυριολεκτικά μετατρέψει την Κωνσταντινούπολη σε πόλη φάντασμα, καθώς η κυκλοφορία σχεδόν δεν διεξάγεται αφού το χιόνι έχει φτάσει τα 70 εκατοστά. Πολλοί οδηγοί μάλιστα εγκατέλεψαν τα αυτοκίνητά τους και προσπάθησαν με τα πόδια να φτάσουν στα

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις οι χιονοπτώσεις θα αρχίσουν να υποχωρούν ωστόσο ο ισυχρός παγετός που έχει αρχίσει να δημιουργείται δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Το χιόνι έχει κάνει την εμφάνισή του και την Μέση Ανατολή με την

Ιορδανία να καλύπτεται με παχύ στρώμα χιονιού και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρωτεύουσα της χώρας, Αμάν, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα ενώ πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έχουν καταγραφεί σε πολλές βορειοανατολικές πολιτείες. Στο Σικάγο το θερμόμετρο έδειξε -22, ενώ στον Καναδά ένα αγοράκι που το έσκασε χωρίς ρούχα από το σπίτι του, έχασε τη ζωή του από τις πολικές θερμοκρασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα